2.6 trouble with MP4 import

View previous topic View next topic Go down

2.6 trouble with MP4 import

Post  gavfilm on Mon May 21, 2012 4:27 am

I am importing an mp4 file using v2.6. I am using import method #6. I keep all my files on an external drive, and "copy files to itunes media folder" is unchecked. If I import an AVI file, it converts using Handbrake, and then puts the converted file to the external drive and everything is cool. If I import an mp4 file, i see the movie in itunes, but it never appears as a copy in the external drive. And when I delete the original, it cannot find the source file. So it appears to not be migrating it over. Should I just be putting it manually in the external drive and then importing it into itunes to create the reference file & metadata?

gavfilm

Posts: 1
Join date: 2012-05-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2.6 trouble with MP4 import

Post  Aroona on Fri Jun 01, 2012 1:46 pm

Did you address this issue after our email support so we can close this thread?

Aroona
Admin

Posts: 676
Join date: 2008-05-17

View user profile http://www.aroona.net

Back to top Go down

Re: 2.6 trouble with MP4 import

Post  dscott23 on Wed Sep 19, 2012 3:28 pm

I'm seeing the same issue. Is there a solution to this, or is this normal behaviour?

dscott23

Posts: 1
Join date: 2012-09-19

View user profile

Back to top Go down

Re: 2.6 trouble with MP4 import

Post  Aroona on Tue Dec 04, 2012 11:00 am

This bug will be addressed in version 2.6.09. I cannot comment on the release date yet.

Aroona
Admin

Posts: 676
Join date: 2008-05-17

View user profile http://www.aroona.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum